Syyskaudella tarjoamme joka viikko yli 50 tuntia hauskaa, tehokasta ja monipuolista F&S-liikuntaa eri puolilla Helsinkiä! Lue lisää...

Katso ajat ja paikat syksyn aikataulusta.

Tulossa: Hirviöiden yö -jumppa 31.10. Arabiassa.

Mitä muuta meneillään?

Syksyn extrat ja jäsenedut näet tapahtumakalenterista.

Iloista pehmojumppaa perusteellisesti ja keskittyen

Friskis&Svettiksen ohjelmaan tuli syyskaudella kaksi uutta lajia, joista Jumppa soft on toinen. Se toinen on Voimarinki, josta voit lukea lisää syyskuussa ilmestyneestä Hyvä Fiilis -lehdestä.

Jumppa softia mainostetaan muun muassa nivel- ja selkäyställiseksi. Jumpan luvataan myös ”kehittävän ja haastavan”. Olen ollut erilaisten vaivojen vuoksi parisen kuukautta hikiliikuntakiellossa, joten tuumailin, että minunkin on hyvä aloittaa treenaus kevyellä ja kehittävällä otteella. Siispä kohti Arabiaa ja Ripsun tuntia!
Lue lisää...

 

Friskis-sauvailijat Leila ja Erkki:
Sauvakävely on mainiota kuntoliikuntaa

Seurassamme sauvailevat Leila Kilkki ja Erkki Mäkelin ovat asuneet saman katon alla reilut kolmekymmentä vuotta. Hiihtäminen oli heidän ensimmäinen yhteinen liikuntaharrastuksensa. Nyt niitä on jo puolisen tusinaa, lähes kaikki ulkoliikuntaa.

Molemmilla on myös ihan omia liikuntalajeja, joita toinen osapuoli mielenkiinnolla seuraa. Lue lisää...

Treenin jälkeen maitoa

Keväällä valittu maitolähettiläs ravitsemusterapeutti Anni Lehtonen on myös kilpatason juoksija. Kävin hänen juttusilla utelemassa, miksi maito on hyvä janojuoma liikunnan jälkeen.
Lue lisää...


 

 

Jäikö jotain lukematta?
Muistathan, että etusivullamme julkaistut jutut ovat tallessa arkistossa