Syksyn ALE!

Syksyn liikuntakortti tarjoushintaan.

Syyskaudella tarjoamme joka viikko yli 50 tuntia hauskaa, tehokasta ja monipuolista F&S-liikuntaa eri puolilla Helsinkiä! Lue lisää...

Katso ajat ja paikat syksyn aikataulusta.

Mitä muuta meneillään?

Syksyn extrat ja jäsenedut näet tapahtumakalenterista.

Iloista pehmojumppaa perusteellisesti ja keskittyen

Friskis&Svettiksen ohjelmaan tuli syyskaudella kaksi uutta lajia, joista Jumppa soft on toinen. Se toinen on Voimarinki, josta voit lukea lisää syyskuussa ilmestyneestä Hyvä Fiilis -lehdestä.

Jumppa softia mainostetaan muun muassa nivel- ja selkäyställiseksi. Jumpan luvataan myös ”kehittävän ja haastavan”. Olen ollut erilaisten vaivojen vuoksi parisen kuukautta hikiliikuntakiellossa, joten tuumailin, että minunkin on hyvä aloittaa treenaus kevyellä ja kehittävällä otteella. Siispä kohti Arabiaa ja Ripsun tuntia!
Lue lisää...

 

Nähdään jumpissa

Jenni Kääriäinen on syyskuun alusta touhunnut Arabian salilla uutena seuratoiminnan koordinaattorina. Hän on tuuraajan tuuraajana ainakin ensi vuoden toukokuun loppuun asti.

Jenni on ammattikorkeakoulusta valmistunut liikunnanohjaaja. Hän on työskennellyt liikunta- ja elämyspalveluiden parissa mm. Lapin Safareilla ja Suomen Latu ry:llä. Lue lisää...

 

Jäikö jotain lukematta?
Muistathan, että etusivullamme julkaistut jutut ovat tallessa arkistossa